Hide

1053 spill

43 Online

Betjent av:
19 personer

Om Playbandit

Playbandit er en side for spillere - av spillere.

Som du nok har lagt merke til, så er spillene her på PlayBandit laget av en tredjeparts leverandør. PlayBandit er ikke relatert til disse, vi hoster eller linker til deres spill. De sanne heltene er derfor spillprodusentene og ikke PlayBandit. Vi gjør alt for å sette både spillene og deres produsenter i det beste lys.

 Denne siden er lagd av de samme folkene som står bak OnlineBandit, en multiplayer spilleside som har eksistert siden 1999. PlayBandit blir holdt i gang av en gruppe mennesker som alle elsker spill. Ikke bare overvåker de nettet konstant etter nye spill, de oversetter også alt innhold, står for det redaksjonelle arbeide og sørger for å holde debattene i god tone. Uten disse menneskene ville PlayBandit rett å slett vært en tradisjonell side.

Rent teknisk, så er Playbandit en såkalt "web2.0" side, utnytter teknologi som Flash/Flex og Ajax for å sikre en optimal opplevelse. Alt er laget fra bunden av men selvom PlayBandit ligner en veldig ENKEL webside, har det blitt lagt masse arbeid i å lage den enkel, hurtig og vakker - Det er ingen enkel oppgave!

Playbandit finnes på følgende språk - English, Danish, Norway, German, Swedish, Spanish, Brazilian, Dutch, Italian, Finnish, , - og blir drevet av følgende folk: bösemama1, cenika, coolbelief, eliz@beth, icequeen, josefine, kirsten (edder), kobie, mårris, nablet, Nemesis, nene devil, petzii, player, semmy, sergiles, sysop, WebGhost, _elegance, - tumbs up folk !


Partnere

Online bandit.